Over ons

In 1987 zijn we begonnen met de bouw van een nieuw garagebedrijf aan de Dorpsweg te Ouddorp. De opening van de garage vond plaats in mei 1988 en onze voornaamste werkzaamheden bestonden toen uit reparatie en onderhoud van alle merken auto's. Ook de verkoop van auto's kwam op gang. Gedurende de eerste jaren zijn we gestart met een voorraad van 5 a 6 auto's hetgeen heden is doorgegroeid tot 25 a 30 occasions, ook het werk in de werkplaats is sterk toegenomen. Zo werd de eerste jaren nog met 2 hefbruggen gewerkt, terwijl er nu 5 in werking zijn.

In 1995 zijn we tevens begonnen met de verkoop van Ligier en Microcar. Dit is een groot succes geworden, en er hebben al veel Ligier en Microcars hun weg naar de klant gevonden. Naast de verkoop van nieuwe Ligier en Mircocars, kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte brommobielen. Wij hebben deze doorlopend op voorraad staan. In onze werkplaats zijn een aantal erkende Ligier en Microcar monteurs werkzaam zijn. U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud en reparaties aan brommobielen. Maar ook wanneer u schade heeft gereden aan uw brommobiel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u tijdens de reparatie een vervangende brommobiel krijgt en dat in tussen tijd de auto weer volledig wordt hersteld.
Mocht u niet in staat zijn om zelf naar ons bedrijf toe te komen, dan halen wij u graag op.

Ook bent u van harte welkom in onze 'doe het zelf' wasplaats. Hier heeft u alle gelegenheid om uw auto weer volledig schoon te maken.

Ligier brommobiel

Bij Garage Grinswis leasen wij brommobielen van Ligier. De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. Garage Grinwis in Ouddorp biedt verschillende modellen, zodat je alles kunt vinden wat je zoekt. Voor iedereen vanaf 16 jaar bieden wij een oplossing. Ligier biedt jou vele voordelen, nu ook in jouw regio. Je kunt namelijk onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand, waarbij de kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. Daarnaast ben je ook direct all-risk verzekerd. Jij wilt toch ook niet voor verassingen staan? Wij ook niet! Daarom kies je voor Garage Grinwis in Ouddorp.

Meer over Ligier

Garage Grinwis biedt veel mogelijkheden wat betreft de brommobielen. Deze zijn namelijk ook al geschikt voor 16 tot 18-jarigen, mits je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. Deze brommobiel kan ook dienen als tweede autootje en is ook nog eens ideaal voor senioren. Al met al: de Ligier brommobielen zijn geschikt voor praktisch iedereen en nu ook verkrijgbaar in Ouddorp.

Contactgegevens van Garage Grinwis

Kijk eens rond op onze website. Als je vragen hebt kun je altijd even contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. We ontvangen je ook graag aan de Dorpsweg 43 in Ouddorp om eens kennis te maken en jouw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Bezoekadres

Dorpsweg 43
3253AG Ouddorp
Nederland

0187 - 682311
info@garagegrinwis.nl